Op zoek naar een christelijke band ?

Gepubliceerd op 13 maart 2018 om 23:23

Op zoek naar een christelijke band ? Voor het begeleiden van uw kerkdienst, thema dienst, praise avond of tentdient?

Christelijke band All4One uit Langerak (ZH) heeft lange ervaring in het begeleiden van dit soort kerkdiensten en thema gelegenheden. Wij zijn u dan ook graag van dienst.

Zoekt u een band?

Voor de muzikale begeleiding van uw kerkdienst, thema avond in de kerk of praise avond zoekt u natuurlijk naar een ervaren christelijke band, die weet waar de balans zit tussen eren en musiceren. Want boven alles gaat de eer alleen naar God!

All4One

Christelijke band All4One geeft met haar naamkeuze al duidelijk aan dat we allen bezig zijn onze talenten te gebruiken om God de eer te geven. Dienstbaar in ere diensten, uitbundig tijdens praise en aanbidding. Met vele jaren ervaring, in de kerk en daar buiten, weet christelijke band All4One ondertussen wat er verwacht wordt van een christelijke band. Zo is er een ruime keuze in repetoire, van psalmen en gezangen tot opwekking en gospel. Zowel Nederlands als engels talig.

En uiteraard wordt een liturgie altijd in samenwerking met de organisatie en de band samengesteld. Christelijke band All4One komt uit Langerak, maar heeft optredens door heel Nederland gehad. Interesse ? Neem contact met ons op via ons contact formulier.Tags

Christelijke band, kerk begeleiding, band voor praise avond, ere diens begeleiding,

All4One Langerak, band Langerak, begeleidingsband kerkdiensten